1 Οκτ 2009

To Mega το χαβά του (ψέματα, ψέματα, ψέματα ...)

Στις 17/09/2009 ο Α. Βγενόπουλος δίνει συνέντευξη τύπου για την Νέα Ολυμπιακή και αναφέρει "ότι έχει συζητήσει με τον Γ. Α. Παπανδρέου την περίπτωση της συνδιοίκησης στη νέα εταιρεία με το κράτος και δεν θα είχε καμία αντίρρηση".

Όπως ανέφερα στο δελτίο των 20:00 στο Mega channel την ίδια μέρα αναφέρουν "Ο Ανδρέας Βγενόπουλος τόνισε, επίσης, ότι δεν τίθεται θέμα συνδιοίκησης στη νέα εταιρεία με το κράτος, που όμως αν επιθυμεί μπορεί να συμμετάσχει στο μετοχικό της κεφάλαιο."

Εχθές στο Mega channel επέμεναν στο ψέμα τους αυτή την φορά ο Πρετεντέρης και η Τρέμη.






Το Βήμα στις 27/09/2009 γράφει

"Την περασμένη εβδομάδα ο κ. Βγενόπουλος επανέλαβε μεν ότι είναι πρόθυμος να συζητήσει με την καινούργια κυβέρνηση το ενδεχόμενο συμμετοχής του Δημοσίου στην Οlympic Αir με μειοψηφικό πακέτο μετοχών, απέκλεισε ωστόσο τη συνδιοίκηση. Επίσης, ανέφερε ότι θα μπορούσε να αποδεχθεί ορισμένα βέτο της νέας κυβέρνησης κυρίως «για ζητήματα ασφαλείας». Διαφορετικά πρότεινε να επανακρατικοποιηθεί η εταιρεία. Η μάλλον άκαμπτη στάση του μεταφράστηκε ως «ή επανακρατικοποίηση ή καμία συμφωνία με το Δημόσιο». Το ΠαΣοΚ λέει ότι δεν επιθυμεί την επανακρατικοποίηση της Ολυμπιακής και ότι θέλει να αποκτήσει το Δημόσιο ένα ποσοστό στην εταιρεία, αλλά σε καμία περίπτωση τον έλεγχό της. Το ποσοστό αυτό όμως θα πρέπει να το πουλήσει ο κ. Βγενόπουλος σε τιμή που να συμφέρει το Δημόσιο, και αυτή τη στιγμή ο ορίζοντας είναι θολός."

Φτάνουν πια τα ψέματα και η παραπληροφόρηση. Αν θέλετε να λέγεστε δημοσιογράφοι αλλάξτε ρότα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: