23 Φεβ 2009

Απονομή των Όσκαρ "Πάλι Κώστα"

Είδα χθες λίγο την απονομή των Όσκαρ, και πιστεύω ότι η Ελλάδα αδικήθηκε κατάφορα. Στα δικά μου μάτια, τα Όσκαρ θα έπρεπε να πάνε ως ακολούθως:

Καλύτερη ταινία: Prison Break GR (Ελληνικός Τίτλος "Πάλι Κώστα")

Καλύτερος σκηνοθέτης: Χρήστος Παλαιοκώστας

1ος αντρικός ρόλος: Χρήστος Παλαιοκώστας

2ος αντρικός ρόλος: Αλκέτ Ριζάι

Καλύτερος κομπάρσος: Ο σκοπός της φυλακής

Καλύτερο σκηνικό: Υπουργείο Δικαιοσύνης ΕΠΠΕ (Εταιρεία Πολύ Περιορισμένης Ευθύνης, όπως λέμε π.χ πολύ δεξιός)

Καλύτερος Οπερατέρ: η κύρια που βιντεοσκοπούσε με κινητό το ελικόπτερο της απόδρασης για 5 λεπτά, και μετά δήλωσε ότι αυτή η απόδραση ήταν καλύτερη από την προηγούμενη !!!

1η καλύτερη δήλωση: Αναστάσιος Παπαληγούρας, π. Υπουργός Δικαιοσύνης της ΝΔ, ο οποίος μετά την προηγούμενη απόδραση είχε πει ότι «ο Κορυδαλλός έχει πλέον θωρακιστεί με σχέδιο αποφυγής δραπετεύσεων με ελικόπτερο»

2η καλύτερη δήλωση: Βύρων Πολύδωρας - «να παραδοθούν οι αφοί Παλαιοκώστα»

Κριτική επιτροπή: Κυβερνητική Επιτροπή ΝΔ (που συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα από τις 8.30 το πρωί, αχ αυτός ο Παλαιοκώστας τον έβαλε τον Κωστάκη να ξυπνήσει νωρίς Δευτεριάτικα και με τόσο μποτιλιάρισμα να τρέχει στο κέντρο της Αθήνας !!!)

Η μόνη αιτία που τελικά δεν πήραμε Όσκαρ είναι ίσως επειδή τα βραβεία δίνονται μόνο σε ταινίες και όχι σε … σήριαλ με συνέχειες.

Προτείνω στην επανιδρυμένη από τη ΝΔ Ελληνική Αστυνομία να αφήσει τον Παλαιοκώστα ήσυχο. Αν τον ξανασυλλάβει, θα ξαναγίνει «ρόμπα» στην επόμενη απόδρασή του.


ΠΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: