11 Σεπ 2009

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ

Ξέρετε όλοι ότι μου αρέσουν οι προβλέψεις (αν και δεν έχω παίξει ποτέ Στοίχημα).

Λοιπόν, προβλέπω ότι ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι …. αυτός !!!!

Διαβάστε πρώτα την ενημέρωση στο παρακάτω link της Ναυτεμπορικής.

http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/09/11/1713721.htm

Εκ πρώτης ανάγνωσης, θα πείτε ότι πάλι στο ΠΑΣΟΚ τσακώνονται μεταξύ τους, δεν τα βρίσκουν και όλα αυτά τα μπαρμπούτσαλα. Λογικό είναι να σκέφτεστε έτσι. Και το δικό μου το μυαλό εκεί πήγε την πρώτη στιγμή που διάβασα το link. Αρρωστήσαμε και εμείς από τον αρρωστημένο τρόπο με τον οποίον, αυτά τα 5,5 χρόνια, η ενημέρωση από τα ΜΜΕ διαπότισε τη χώρα και κατ’ επέκταση τον τρόπο με τον οποίον σκεφτόμαστε πολιτικά.

Επί 5,5 χρόνια τα ΜΜΕ συνεπικουρούμενα από τους επικοινωνιάρχες (Ρουσόπουλος, Αγγέλου και CIA) κατάφεραν να εγκαθιδρύσουν ένα αρρωστημένο σύστημα ενημέρωσης, σύμφωνα με το οποίο το ΠΑΣΟΚ αρχικά σπαρασσόταν από εμφύλιο πόλεμο προεδρικών και εκσυγχρονιστών, κατόπιν ήταν έτοιμο να διασπαστεί σε Παπανδρεικούς και βενιζελικούς, αργότερα δεν είχε καμία εσωτερική ψυχική ενότητα, έπειτα δεν είχε προτάσεις, αργότερα δεν είχε ακριβείς προτάσεις, στη συνέχεια δεν είχε πολύ ακριβείς τυπωμένες προτάσεις κ.λπ., κ.λπ. Επί 5,5 χρόνια στα ΜΜΕ όλοι ασχολούνταν με το ΠΑΣΟΚ σαν να ήταν αυτό κυβέρνηση, ακριβώς για να μην ασχολούνται με τις αλητείες της ΝΔ που γονάτισε την απλή μεσαία τάξη, ξεφτύλισε θεσμούς όπως το Κράτος, τη Δικαιοσύνη και το Άγιο Όρος και απομόνωσε τη χώρα διεθνώς.

Ουδέποτε καμία κυβέρνηση, όπως αυτή της ΝΔ, έλαχε από τα ΜΜΕ τέτοιας ασυλίας αναλογικά με το όχι μηδαμινό αλλά αρνητικό έργο που προκάλεσε. Και ουδέποτε καμία αντιπολίτευση, όπως αυτή του ΠΑΣΟΚ, έλαχε από τα ΜΜΕ τέτοιου πολέμου, σαν και αυτόν που σας περιέγραψα παραπάνω.

Πάμε τώρα στη δεύτερη ανάγνωση του link της Ναυτεμπορικής.

Προβάλλεται ως αστεία η δικαιολογία ότι ο Σημίτης ήθελε να είναι στο Επικρατείας και όχι στην Α’ Αθηνών ή Πειραιώς, γι’ αυτό και δεν κατεβαίνει στις εκλογές. Δηλαδή από το 2004 και το 2007 που κατέβηκε στον Πειραιά, τι άλλαξε; Η ουσία είναι:

α) ο Πρόεδρος Παπούλιας κυρίως λόγω ηλικίας αλλά και λόγω του θορύβου που δημιουργήθηκε (από τη ΝΔ δημιουργήθηκε ο θόρυβος και όχι από το ΠΑΣΟΚ) δεν θα είναι υποψήφιος Πρόεδρος το 2010.

β) ο υποψήφιος Πρόεδρος δεν πρέπει να είναι βουλευτής (όχι από Συνταγματικό περιορισμό, αλλά κυρίως από ηθική άποψη).

γ) ο Γιώργος έχει καταλάβει ότι όλα τα στελέχη είναι απόλυτα απαραίτητα, για να μπορεί να πάρει μπροστά η χώρα (που είναι πολύ πίσω και οικονομικά και σε θέματα εξωτερικής πολιτικής). Θα τους επιστρατεύσει, λοιπόν, όλους. Άλλη μια απόδειξη είναι αυτό το link. http://www.sofokleous10.gr/portal2/toprotothema/toprotothema/2009-09-10-22-00-07-2009091014356, με το οποίο θα βουλώσουν πολλά στόματα για την υποτιθέμενη μη ύπαρξη οικονομικής πρότασης από το ΠΑΣΟΚ, ενώ οι Αλογοσκούφης και Παπαθανασίου θα μοιάζουν σα μαθητούδια του Οικονομικού Πανεπιστημίου. Χρειάζεται, λοιπόν, το Σημίτη, κυρίως για λόγους προβολής της χώρας εκτός Ελλάδας.

Αυτός, λοιπόν, είναι και ο λόγος που ο Σημίτης μένει εκτός ψηφοδελτίων.

Σας αφιερώνω, λοιπόν, την παραπάνω πρόβλεψη και σας καλώ να ακούσετε όλα τα αρρωστημένα δελτία ειδήσεων απόψε υπό αυτή την πρόβλεψη.

ΠΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: