16 Δεκ 2009

Φτάνει πια η τρομολαγνεία του Mega

Το καταλάβαμε κύριοι του Mega, ότι όσο ο ΓΑΠ δεν σας κάνει τα χατίρια τόσο εσείς θα τον πιέζεται με κάθε τρόπο, έστω και με κόστος για τα οικονομικά της χώρας.

Δεν περιμέναμε όμως να βγάλετε και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ως μπαμπούλα να μα φοβίσει.
  • Αυτόν που συμμάχησε με τον "διάολο" (ΚΚΕ) για να κυνηγήσει τον πολιτικό του αντίπαλο (Ανδρέα Παπανδρέου).
  • Αυτόν που κατάστρεψε την οικονομία της χώρας και έφτασε το χρέος της από 60% του ΑΕΠ στο 100% μέσα σε τρία χρόνια, με αυξήσεις 0% + 0% = 14 %.
  • Αυτόν που έδωσε φοροαπαλλαγές για να πάρει ο κόσμος φτηνά αυτοκίνητα (καλύτερα παπάκι παρά τον Μητσοτάκη) στηρίζοντας τους ξένους φίλους του.
  • Αυτόν που δεν δούλεψε ποτέ του, ούτε κανένας από την οικογένεια του, και που τώρα μας δίνει μαθήματα "ότι πρέπει πρώτα να δουλέψεις και να κάνεις εισόδημα και μετά να ζήσεις καλύτερα".
  • Αυτόν που καταράστηκε την Ελλάδα (δημιουργώντας τις προϋποθέσεις δύο φορές το 1965 και το 1989, για να επανέλθει ο πολιτικός διχασμός στην χώρα) και μετά τον καταράστηκε ο Ελληνικός Λαός.

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στο MEGA 12-15-2009



Τέλος πάντων κύριοι ιδιοκτήτες του Mega, πρέπει να καταλάβετε ότι κάθε μέρα που εσείς θα λέτε ότι πρέπει να μειωθούν οι συντάξεις και οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων, θα φέρνεται και έναν ελεύθερο επαγγελματία, που έχει ταλαιπωρηθεί και πολλές φορές εξοργισθεί από το δημόσιο και τους υπαλλήλους του, απέναντι σας.

Αν κύριοι ιδιοκτήτες του Mega, δεν πληρώσετε εσείς πρώτα τα χρέη σας στο δημόσιο και τις εισφορές στα ταμεία, αν δεν γίνεται υγιείς επιχειρήσεις που να μην χρειάζεστε κρατικές προμήθειες για να στηριχθείτε, τότε δεν έχετε δικαίωμα να ομιλείτε.


Δεν υπάρχουν σχόλια: