29 Δεκ 2008

κ. Βουλγαράκη είδατε τα σποτ του κ. Αλογοσκούφη !

Επειδή οι περισσότεροι δεν έχετε χρόνο να ανοίξετε το χαζοκούτι (ευτυχώς δηλαδή), να αρχίσω με το εξής:

Το Υπουργείο Οικονομίας της Ελλάδας, αφού αποφάσισε πρώτα να καταργήσει το αφορολόγητο όριο σε όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες (καθότι είμαστε όλοι κλέφτες και φοροδιαφεύγουμε), αφού χρέωσε την ακίνητη περιουσία όλου του πληθυσμού με το ΕΤΑΚ σε ποσοστό 0,1%, αφού μείωσε το συντελεστή φορολόγησης κερδών των ΑΕ από το 30% στο 20%, αφού αποφάσισε να μην αγγίξει την εκκλησιαστική περιουσία, αφού «επανίδρυσε» τις εφορίες, και άλλα πολλά αφού

… αποφάσισε να μας πάρει στο φιλότιμο. Εδώ και ένα περίπου μήνα, στα ΜΜΕ παίζει μια διαφήμιση εναντίον της φοροδιαφυγής. Στο βιντεάκι που υπάρχει στο link, μπορείτε να δείτε τη διαφήμιση όπως ακριβώς παίζει, με μια βασική διαφορά: όλα αυτά που δείχνει στο φόντο είναι πρόσθετα. Δηλαδή η τύπισσα που μιλάει και αυτά που λέει είναι όπως ακριβώς στην διαφήμιση. Τα όσα φαίνονται πίσω είναι … τα ωραία.

ΥΓ: Α, να υπενθυμίσω και τη δήλωση του Βουλγαράκη όταν παραιτήθηκε: «έκανα off shore εταιρεία για να αποφύγω τους φόρους !!!». Για τους έχοντες ασθενή μνήμη ο κύριος (;) αυτός ήταν Υπουργός μέχρι πριν από 3 μήνες, εξαναγκάστηκε σε παραίτηση μετά από πιέσεις ενός και πλέον μηνός (γιατί ο ίδιος δεν είχε ούτε την τσίπα να παραιτηθεί) αλλά εξακολουθεί να είναι Βουλευτής, λες και ο κάτοχος off shore εταιρείας δεν μπορεί να είναι Υπουργός, αλλά μπορεί να είναι εκπρόσωπος της ελληνικής κοινωνίας !

http://www.youtube.com/watch?v=lXu0zVSYuF4

Π.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: